5505
|
    • משווקים מורשים / רשימת חנויות למילוי ומכירת גז
    • שירות לקוחות 1800-200-402 א-ה 9:00-16:00
    •  מועדון VIP
    • גרילים
        • גרילי גז
        • גרילים ניידים
        • גריל חשמלי
    • מטבחי גינה
    • מעשנות
        • תנורי פיצה
        • מעשנה חשמלית
        • מעשנות פלט - חשמליות
        • מעשנה על גז
        • מעשנה עץ פחמים
    • כלים ואביזרים
        • כיסויים לגרילי גז ומעשנות
        • אביזרים לגריל גז
        • שבבי עץ לעישון במעשנת פחם/גז
        • עצי פלט למעשנת פלט
        • ספריי לתחזוקה וניקיון
        • צינורות ווסתים ומצתים
        • כלים להכנת והגשת פיצה
    • ערכות קפה וציוד גז
        • ערכות קפה
        • כירות גז
        • תאורת גז
        • מלחמים ומבערים
        • מיכלי גז
    • חימום חורף
        • חימום בגז
        • חימום חשמל
        • מדורת גן
    • קמפינג
        • צידניות וקולרים
        • אוהלים
        • ציליות
        • תרמוסים
        • ציוד קמפינג
    • OUTLET
    • חלקי חילוף
    1. דף בית
    2. דרור פילץ ממליץ...

    דרור פילץ ממליץ...

     אנטריקוט מעושן (20 מנות)

    מה צריך?

    5-6קילו אנטרקוט טרי עד העצם, מפרה מבכירה
    לתיבול:
    2
    כפות מלח גס
     2
    כפות פלפל שחור גרוס
    :אופן הכנה

    מכניסים למעשנה את הנתח למדף תחתון למשך כשעה והופכים במהלך העישון.

    לאחר שעה, עוטפים היטב בנייר אלומיניום, מעלים את גובה הרשת ומעשנים למשך כשלוש שעות נוספות.
    מוציאים מהמעשנה, ומניחים את הנתח על קרש חיתוך, למנוחה של חצי שעה לפחות.
    מתבלים במלח ופלפל, פורסים ומגישים. 
    טיפ לוהט:
    כדאי להקפיד לא לתבל את הנתח במלח ופלפל לפני כניסתו למעשנה כדי לא לקבל טעמים של תבלינים חרוכים.

    נקניקיות מרגז ים תיכוניות (12-15 נקניקיות)

    מה צריך?

     קילו וחצי בשר בקר טחון פעמיים, מומלץ להשתמש בנתח שפונדרה

    2  כפות פפריקה מתוקה
      כפות פפריקה חריפה 2  
    כף מלח
    כפית פלפל שחור
    כף קימל טחון
    כף כמון
    חצי כוס מים
    מטר וחצי מעיים סינטטיות
    חוט שמשון

    :אופן הכנה

    בקערה מערבבים בצורה יסודית את כל התבלינים יחד עם הבשר והמים , במידה וטוחנים בבית את הבשר, מתבלים לפני הטחינה.

    מעבירים את התערובת למכונת הטחינה עם אביזר המילוי, ומלבישים את המעיים על אביר המילוי.
    ממלאים את המעיים כך שלא יהיו דחוסים מדי, ומחלקים בצורה שווה לנקניקיות במשקל 100-120 גרם לאחת. קושרים כל נקנקיה בעזרת חוט הקשירה.
    לפני הצלייה, שומרים את הנקניקיות עד יומיים במקרר.
    מומלץ לשלוק את הנקניקייה במים בטמפרטורה של 80 מעלות.
    צולים את הנקנקיות על פלנצה עד לצריבה קלה ומגישים.

    תפוחי אדמה פשוטים ומנצחים (6 מנות)

    מה צריך?

     12 מנות תפוחי אדמה אדומים, אפשר גם בהירים
    חצי כוס שמן זית
    כף מלח גס
    כפית פלפל שחור גרוס
    כפית סוכר חום
    כף אורגנו יבש קצוץ

    אופן הכנה:

    בסיר עם מים ומלח מבשלים את תפוחי האדמה על אש גבוהה עד לריכוך. אפשר לבדוק זאת על ידי הכנסת סכין שפיצית שחודרת בקלות.
    מעבירים למסננת ומצננים.
    בעזרת כף היד מועכים קלות כל תפוח אדמה.
    מזלפים שמן זית, מפזרים באופן שווה את התבלינים ומניחים על הגריל עד שתפוחי האדמה צרובים מכל הכיוונים.

    קונפי שום (פריט חובה בדרך אל המזווה המושלם)

    מה צריך?

    כלי חרס / מתכת עם מכסה שמתאים להניח על הגריל
    קילו וחצי שיני שום קלופות
    שמן זית לכיסוי

    איך מכינים?

    בכלי חרס או מתכת שאפשר להניח על הגיל, מניחים את שיני השום ומכסים בשמן זית.
    מבשלים על להבה נמוכה על הגריל עד לבעבוע עדין.
    מורידים מהאש אחרי כ - 20 דקות. מחכים שהשמן יתקרר ומעבירים לצנצנת מעוקרת. שומרים מחוץ למקרר.
    בכדי לשמר את הקונפי לאורך זמן, הקפידו להוציא את שיני השום בכפית נקייה.

     

    בתאבון....

    למידע נוסף בקרו אותי ב: www.drorpilz.co.il

    • עקבו אחרינו:
      • צור קשר
      • קריירה
      • הורדת קטלוג
      • תקנון אתר
      • מדיניות משלוחים והרכבות
      • רכישת חלקי חילוף
      • OUTLET
      • תקנון רכישות ב-OUTLET
      • משווקים מורשים
      • טופס רישום אחריות
      • טופס פתיחת קריאת שרות
    • מוקד הודעות:  1800-200-402
    •  
    •  service@amgazit.co.il
    •   
    •  משרד מרכז+חנות קונספט : המצודה 27 , אזור , שעות פעילות :   ימים א'-ה'  17:00 -9:00 , יום  ו '  09:00-13:00 
    • הקנייה באתר מאובטחת ע''פ תקן  
    • Bsmart בניית אתרים
    תגית לתמונה

    • תמיכה מלאה בדפדפן כרום*
    • מותאם לעיוורי צבעים
    • מותאם לכבדי ראייה
    • תצוגה רגילה
    • תפריט קיצורי מקלדתAlt + 0
    • הפסק תנועתיות באתר
    • הסרת הדגשת קישורים וכפתורים
    • להגדלת פונטים לחץ על מקשים
    • Ctrl + להגדלה
    • Ctrl - להקטנה
    • Ctrl 0 לאיפוס
    • הפעל הפסק ניווט מקלדת
    • אפס לברירת מחדל

    קיצורי מקלדת

    • כיבוי\הדלקה תפריט זהAlt + 0
    • דלג לתפריט הראשיAlt + 1
    • דלג לאזור תוכן מרכזיAlt + 2
    • דלג למפת אתר מונגשת Alt + Shift + 3
    • חיפושAlt + 4
    • צור קשרAlt + 7
    • דלג למפת העמוד Alt+5
    • דלג לדף הביתAlt + h
    • דלג לתפריט הנגישותAlt + m

    *בדפדפן פיירפוקס יש להשתמש ב Alt + Shiftוהמספר

    למעבר בין אלמנטים בדף לחץ על מקש ה - Tabעל מנת לחזור אחורה בין אלמנטים לחץ על מקשים, - Shift + Tab

  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לאזור תוכן מרכזי
  • דלג לתפריט הנגישות