5233
|
    • משווקים מורשים / רשימת חנויות למילוי ומכירת גז
    • טופס פתיחת קריאת שירות
    •  מועדון VIP
    • ג'קוזי
    • גרילי גז
        • גריל גז
        • גרילי פחם
        • גרילי גז ניידים
        • מכשירי שווארמה
    • מטבחי חוץ
    • חימום חוץ
    • מעשנות
        • מעשנה חשמלית
        • מעשנת פלט
        • מעשנת גז
        • מעשנת פחם
    • טאבונים
    • קמפינג
        • צידניות
    • כלים ואביזרים
        • אביזרים לגריל גז I מעשנות
        • כיסויים לגרילי גז ומעשנות
        • כלים ואביזרים לטאבון
        • שבבי עץ למעשנה פחם / גז I פחם דחוס
        • שבבי פלט למעשנה פלט
        • ספריי לתחזוקה וניקיון
    • קמין חשמלי
    • מיכלי גז ערכות קפה וציוד גז
        • מיכלי גז
        • צינורות ווסתים ומצתים
        • ערכות קפה
        • כירות גז
        • מלחמים ומבערים
        • תאורת גז
    • משאבת ניפוח לרכב
    • מכונות שטיפה
    • קערית אש / מדורות גן
        • מדורת גן/קערית אש/מצננים
    • OUTLET
    • חלקי חילוף לגריל גז
    1. דף בית
    2. כיצד לבחור נתח בשר מושלם

    כיצד לבחור נתח בשר מושלם

    כיצד לבחור את נתח הבשר הטוב ביותר לסטייק

    בכל בחירה של סטייק, עובי הנתח הינו מרכיב חשוב בצליה,  סטייק דק מידי יכול ב- 30 שניות של צליה יתרה לאבד מהעסיסיות שלו ולקבל טעם של סוליה.

    נתח עבה יותר נותן גמישות בצליה ומאפשר לצרוב בבשר את פסי רשת הצליה למראה עסיסי, עובי נתח מינימאלי מומלץ הינו 2.5 ס"מ.

    הסתכלו  על מרקם הסטייק, בכל נתח ישנם פסים לבנים, זה השומן של הסטייק שרץ לאורכו כמו ורידים, השומן חיוני לנתח והוא מעניק לו טעם ורכות, בצליה השומן נמס וטעמו נספג בבשר, מומלץ שבנתח יהיו פסי שומן ולא גושי שומן.

    זיכרו:

    • ככל שהנתח רחוק מהצוואר, רגליים ומפרק הירך (שרירים) הוא רך יותר.
    •  נתחים מאיזורים שריריים בדר"כ פחות רכים אולם יותר עסיסיים.
    • נתחים רכים יכולים להיצלות בטמפרטורה גבוהה יותר במשך זמן קצר יותר.

    .

    וכמובן החלק החשוב ביותר בבחירת נתח הוא – איזה חלק

    החלקים המומלצים ביוצר לסטייק לצלייה על גריל

    טי בון (T-Bone)

    נתח ממרכז גב אחורי של הבקר (קרוב יותר לבטן), נתח עסיסי ופופולארי, הנתח ייחודי כי הוא מרכז בתוכו שני אזורי בשר שונים  ולכן כל ביס מעניק שני מרקמים בשני טעמים שונים.

    עובי מומלץ – 2.5-5 ס"מ

    אנטריקוט (Rib Eye)

    נתח בשר מהצד החיצוני של הצלע,  נתח שבצליה משמר את הטעמים העסיסיים שלו, הנתח כולל פסי שומן לאורכו שנמסים בצליה ומעניקים מרקם וטעם מצוינים.

    עובי מומלץ- 3.5-4 ס"מ

    פילה מיניון (Filet Mignon)

    נתח האצולה של ממלכת הסטייקים, הנתח הרך שנמצא מאזור הצלעות עד גב אחורי, הנתח עצמו נלקח מהאזור קרוב לצלעות שהוא הכי רך, מדובר בנתח עבה שדורש צליה ארוכה יותר

    עובי מומלץ : 4-6- ס"מ

    סינטה (Top Sirloin)

    נתח שמגיע מגב אחורי, אזור יחסית שרירי דל שומן ולכן הנתח יותר קשה ,אולם נתח זה מאופיין בטעמים עשירים וייחודיים רק לו, בצלייה ההגשה הנכונה היא medium-rare שמביאה איזון מושלם בין מרקם טעם ורכות.

    מומלץ לפני צליה למרוח בשמן זית ולתבל במלח ופלפל גס

    • עקבו אחרינו:
      • נגישות
      • צור קשר
      • קריירה
      • הורדת קטלוג
      • תקנון אתר
      • מדיניות משלוחים והרכבות
      • רכישת חלקי חילוף
      • OUTLET
      • תקנון רכישות ב-OUTLET
      • משווקים מורשים
      • טופס רישום אחריות
      • טופס פתיחת קריאת שרות

    חנות OUTLET :המצודה 27 , אזור , טלפון: 03-5625333 , שעות פעילות :   ימים א'-ה'  17:30 -9:30  ,    יום  ו '  וערבי חג 09:00-13:00

    חנות OUTLET : צה"ל 99 , אשקלון , טלפון :08-6291629   שעות פעילות :  ימים א'-ה  20:00 -09:00, יום  ו '  וערבי חג 09:00-13:00

    חנות OUTLET : בעלי המלאכה 58 , נתיבות, טלפון :08-6291628   שעות פעילות :  ימים א'-ה  21:00 -09:00 יום  ו '  וערבי חג 09:00-13:00

    להתקשרות חרום במקרה של דליפת מיכל גז אמגזית בלבד - 03-6449515

    • הקנייה באתר מאובטחת ע''פ תקן  
    • Bsmart בניית אתרים
    תגית לתמונה

    • תמיכה מלאה בדפדפן כרום*
    • מותאם לעיוורי צבעים
    • מותאם לכבדי ראייה
    • תצוגה רגילה
    • תפריט קיצורי מקלדתAlt + 0
    • הפסק תנועתיות באתר
    • הסרת הדגשת קישורים וכפתורים
    • להגדלת פונטים לחץ על מקשים
    • Ctrl + להגדלה
    • Ctrl - להקטנה
    • Ctrl 0 לאיפוס
    • הפעל הפסק ניווט מקלדת
    • אפס לברירת מחדל

    קיצורי מקלדת

    • כיבוי\הדלקה תפריט זהAlt + 0
    • דלג לתפריט הראשיAlt + 1
    • דלג לאזור תוכן מרכזיAlt + 2
    • דלג למפת אתר מונגשת Alt + Shift + 3
    • חיפושAlt + 4
    • צור קשרAlt + 7
    • דלג למפת העמוד Alt+5
    • דלג לדף הביתAlt + h
    • דלג לתפריט הנגישותAlt + m

    *בדפדפן פיירפוקס יש להשתמש ב Alt + Shiftוהמספר

    למעבר בין אלמנטים בדף לחץ על מקש ה - Tabעל מנת לחזור אחורה בין אלמנטים לחץ על מקשים, - Shift + Tab

  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לאזור תוכן מרכזי
  • דלג לתפריט הנגישות