דף הבית ס אמגזיטיפ:

אמגזיטיפ:

כדי למנוע הופעת חלודה על הרשתות אחרי השימוש בגריל שלנו, ננקה את שאריות המזון בעזרת מברשת לניקוי (מק"ט 22899), נפעיל את כל הבוערים בגריל בטמפרטורה הגבוהה ביותר למשך כ-5 דקות. לאחר מכן נמרח שמן ביתי (סויה,קנולה וכו') באופן יסודי על הרשתות ונמשיך להפעיל את הגריל בעוצמה גבוהה למשך כ-15 דקות נוספות. לפעולה זו קוראים "השחמה". גם לאחר הופעת חלודה ניתן לבצע פעולה זו ואז תיווצר שכבה מבודדת בין החלודה לבין המזון.